1r Campionat de tiratge de Cervesa de Girona La Brava Beer

17 oct. 1r Campionat de tiratge de Cervesa de Girona La Brava Beer

El proper 30 d’octubre se celebrarà el 1º Campionat de tiratge de cervesa de Girona La Brava Beer dins del marc de la 56ª Fira de Mostres de Girona.

Una cervesa ben servida és tot un art que aconsegueix una degustació més detallada de tots els seus matisos. La quantitat d’escuma correcta té la seva funció i fins i tot triar un recipient o un altre pot variar en com captem les seves característiques organolépticas. Com a amants de la cervesa i de tot el que l’envolta, des de la Brava Beer volem premiar a tots aquells professionals que cada dia ens serveixen les cerveses des de l’altre costat de la barra. Mentre que nosaltres ens divertim, ells treballen i es preocupen per servir-nos una bona cervesa al punt perquè la gaudim de la millor forma entre amics, família o sols.

Per això organitzem aquest primer campionat per a professionals de l’hostaleria de tot el país que estiguin disposats a ensenyar-nos les seves aptituds davant una aixeta o una ampolla i aconseguir la millor canya.

L’angle d’inclinació del recipient en servir-la, la distància des de la qual es fa o la quantitat d’escuma són alguns dels valors que el nostre jurat haurà de puntuar per triar quin és la millor servida i, per tant, el cambrer o cambrera que s’alci amb el primer lloc.

 

Aquest jurat estarà compost per:

 

  • Sra. Coralí Cunyat. Directora de la Fira de Girona.
  • Sr. Ricard Carbonell. Gerent de la AEEG (Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona).
  • Sr. Marc Supervía de Beerivins. Millor tirador de Catalunya en 2016 en el campionat d’Estrella Galícia, Fira Alimentària 2016.
  • Sr. Jordi Armengol. Representant de la Associació d’Hosteleria de Girona.
  • Javirroyo. Il·lustrador, dissenyador i autor del llibre La Tortilla de Patatas juntament amb el David de Jorge. 
  • Francesc Aliart. Cerveser i Cap d’Operacions de La Brava Beer.

 

El 1º Campionat de tiratge de cervesa de Girona La Brava Beer tindrà lloc el 30 d’octubre, dilluns per poder facilitar el màxim possible l’assistència i participació dels cambrers i cambreres. El lloc serà la Sala d’Actes de la Fira de Girona, a les 17 hores. Allí es donarà la benvinguda als concursants i se’ls explicarà l’operativa del concurs. Una vegada servides les cerveses en diverses tandes, el jurat valorarà i puntuarà segons els paràmetres consensuats i dirà el seu veredicte. Els tres primers llocs, optaran a premis en metàl·lic i tots els concursants tindran premis en producte.

 

Podeu inscriure-us en el següent formulari.

Les places són limitades i es reservaran per estricte ordre d’inscripció, sent la data de màxima per a això el dia 26 d’Octubre de 2017.

 

Des del #territorilabrava us desitgem molta sort a tothom!.

Tags: