¡Aixeta’t! Posa un tirador de La Brava a les teves festes

06 jul. ¡Aixeta’t! Posa un tirador de La Brava a les teves festes

Hi ha festes en les quals les ampolles es converteixen en tota una molèstia. Neveres plenes a vessar de quintos, mitjanes i litrones esperant el seu torn sense deixar espai per a la carn i les carxofes abans d’encendre la brasa; taules atapeïdes amb envasos a mig omplir i que amb sort no acabaran al terra fets miques; bosses i bosses farcides de vidres esperant a ser reciclats l’endemà…

A La Brava volem que les teves celebracions no tinguin res a envejar al teu bar de capçalera. Per això et portem el tirador i els barrils a casa perquè puguis compartir amb familiars i amics la millor cervesa directa de l’aixeta. Els instal·lem i els recollim un cop s’acabi el bròquil perquè tu i els teus invitats només us preocupeu de tirar la canya —i de pas també la pinta perfecta— mentre gaudiu de La Brava més fresca que mai.

Així és ¡Aixeta’t!, un servei que et permet llogar un tirador i la cervesa que necessitis perquè els teus convidats i tu pugueu beure La Brava al punt just de temperatura i amb l’escuma perfecta.

Ja pots dir adéu a les preocupacions per trobar un lloc als canelons que amb tanta estima va cuinar la teva iaia. Les curses buscant el motxo, els vidres trencats i els terres enganxosos són història. Ha arribat ¡Aixeta’t! Les teves festes mai no tornaran a ser iguals.

Consulta amb nosaltres les condicions de lloguer i si les compleixes contracta ja aquest innovador servei contactan amb nosaltres.