AVÍS LEGAL

Aquest lloc web és propietat de:

XULIVAN 242 SL (en endavant La Brava Beer), amb CIF B16730475. 

Ens pots localitzar a:

Plaça Francesc Macià,5 5o 2a
08021 Barcelona

Si tens qualsevol dubte, contacta’ns si et plau al telèfon +34 644 033 668  de dilluns a divendres de 8 a 18 hores o escriu-nos a info@labravabeer.com

La utilització del lloc web i dels serveis que en ell es presten a l’usuari suposa el coneixement i acceptació expressa del present avís legal, autoritzant a La Brava Beer a fer ús de les dades d’acord amb les finalitats i tractaments descrits en aquest avís legal.

L’accés i utilització de la pàgina web de La Brava Beer resta subjecte a les condicions següents:

1.- La Brava Beer es reserva el dret d’actualitzar els continguts d’aquestes pàgines web quan vulgui, i també d’eliminar-los i de limitar-hi o impedir-hi l’accés, de manera temporal o definitiva.

2.- L’accés al present lloc web és sota responsabilitat exclusiva de l’usuari. Els riscos derivats de la utilització del present lloc web per part de l’usuari seran assumits per aquest.

3.- Tots els continguts d’aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s’indica el contrari. Pots copiar-los i redistribuir-los en qualsevol mitjà i format (és més: ¡t’animem a fer-ho!) sempre que sigui sense finalitat comercial i citant-ne l’autoria i la font.

4.- La Brava Beer no es responsabilitza del contingut i la informació de les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb les pàgines web de La Brava Beer.

5.- La Brava Beer no s’obliga a controlar les informacions i les opinions que els usuaris transmetin o de l’ús que aquests facin de les informacions i continguts recollits a la pàgina web. La Brava Beer es reserva el dret d’eliminar qualsevol informació o opinió dels usuaris que sigui contrària a la legalitat vigent, especialment quan signifiqui una vulneració dels drets i llibertats fonamentals de la persona.

6.- Aquesta pàgina web utilitza galetes (cookies) que s’instal·len al teu ordinador per tal de millorar la teva navegació d’aquest web, sense recollir cap dada personal ni confidencial, tal com detallem a l’apartat política de galetes.

7.- La Brava Beer dóna estricte compliment a la normativa vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Correu Electrònic (LSSICE). L’usuari del web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza a incorporar les dades que facilita als fitxers responsabilitat de La Brava Beer. L’ús de les dades personals tindrà caràcter confidencial i es faran servir únicament per poder prestar els serveis de La Brava Beer i fer-li arribar comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats.

Podràs revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment, així com exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint un escrit a La Brava Beer o bé enviant un correu electrònic a info@labravabeer.com

8.- La Brava Beer, amb la tecnologia actual, ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar-ne l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzats, d’acord amb el que estableix el Reial decret 1720/2007, dins del Reglament de mesures de seguretat.

9.- La Brava Beer recomana un consum responsable.

10.- El contingut d’aquest web és per a majors de 18 anys.