Mig milió de persones ja coneixen la cervesa La Brava

Press coverage

22 des. Mig milió de persones ja coneixen la cervesa La Brava

fLa campanya de presentació de la cervesa La Brava ha estat tot un èxit viral. Més de mig milió de persones (amb gairebé 400.000 visites a YouTube) ja coneixen la cervesa, tot just quan es compleix la primera setmana de l’estrena del seu espot.

En els tres primers dies, la seva versió en castellà es va convertir en un dels vídeos més vistos i compartits a la xarxa.  I fins i tot, dimarts passat va ser el més vist a YouTube Espanya, arribant a aconseguir pics de més de 10.000 visualitzacions per hora. Des de La Brava volem agrair l’excel·lent acolliment que ha rebut, amb més d’un 96% de vots positius a YouTube, xifra poc habitual tenint en compte les passions i animadversions que suscita qualsevol proposta comercial.

L’impacte del vídeo de La Brava també s’ha fet notar a la premsa, a pesar de fronts oberts com la campanya electoral o el Mundial de Clubs de futbol. Mitjans de comunicació tant en l’àmbit català com espanyol també s’han fet ressò d’una campanya que al llarg de la setmana es va veure completada amb l’estrena de les versions del vídeo en català i subtitulada a l’anglès; a l’espera de l’estrena d’una falca en la cadena de ràdio amb més oïdors de Catalunya.

Tres noves accions amb les quals La Brava espera seguir complint els objectius de la seva estratègia de posicionament en el sector.