Culturefest, La Brava: el primer festival d’oci cultural de la Costa Brava.

Culturefest, La Brava

10 jul. Culturefest, La Brava: el primer festival d’oci cultural de la Costa Brava.

Estem molt emocionats i contents de presentar-vos el Culturefest, La Brava!!!

I es que no pot ser d’una altra forma, perquè des de La Brava Beer volem que visqueu la oferta cultural que el #territorilabrava amaga i volem fer-ho amb aquest nou festival que estem segurs, serà tot un referent.

Al nostre últim bravejant us explicàvem què havia de tenir un estiu perfecte. La tovallola i les ulleres, un bon calçat per passejar, una bona cervesa La Brava Beer, moltes ganes de gaudir i un bon festival. A La Brava Beer ens agrada fer realitat tot el que sigui possible i que estigui a les nostres mans per tal que l’estiu sigui perfecte de debò. La cervesa ja la tenim i ens faltava un bon festival.

Així neix el Culturefest, La Brava, que tindrà lloc del 2 al 12 d’agost a El Collet de Sant Antoni i Calonge i que vol retre homenatge a la Costa Brava.

Al Culturefest, La Brava es reuniran més d’una trentena d’artistes repartits en els 6 espais diferents que conviuran amb diferents propostes culturals; una àrea de jocs infantils amb un circuit entre els arbres creat per Aventura Experience  i un taller de circ amb CIA Eli-li-Kuà, o la final del concurs de Foto Video Sub que organitza Red Costa Brava i que acollirà els millors “underwater cameràman” arribats de tot el món, entre altres.

El Culturefest, La Brava també comptarà amb una zona gastronòmica amb foodtrucks diferents, exposició de cotxes de luxe amb el Club Vip Experience i música, molta música.

La Brava Beer estarà present amb l’Espai La Brava amb un chillout amb vistes directes al mar on s’hi esperen fer festes temàtiques, signatura de llibres amb l’escriptor Martí Gironell (guanyador del premi Ramon Llull d’enguany), art en directe o entrevistes a pilots entre altres.

Us esperem a tots del dia 2 al 12 d’agost al Culturefest, La Brava a El Collet de Sant Antoni  i Calonge.

Trobareu tota la informació i horaris a la web del festival: www.culturefest.cat