De Barcelona a Bora Bora pel càncer

11 juny De Barcelona a Bora Bora pel càncer

El somni de la mare de Josep Coll era viatjar a Nova Zelanda i la Polinèsia Francesa, que considerava que era el més semblant al paradís que hi havia al planeta. No obstant això, el càncer l’hi va impedir. Per això, Josep Coll es va proposar complir el somni de la seva mare i de pas, recaptar diners per lluitar contra el cáncer.

El resultat va ser: RUTA AL PARADÍS. Una aventura que s’iniciarà el proper 13 de juliol al cementiri de Sant Feliu de Guíxols, on està enterrada la mare de Coll i que serà l’inici d’un viatge amb moto que portarà a aquest emprenedor i músic català fins Bora-Bora, en la Polinèsia Francesa.Esta RUTA aL PARADÍS -organitzada sota el lema «+ recerca Càncer, – corrupció» i que compta amb la col·laboració de PANGEA The Travel Store i cervesa la Brava creuarà països com Rússia, Mongòlia, Japó, Vietnam, Cambodja, Tailàndia o Singapur, abans d’arribar a Nova Zelanda ia Bora-Bora finalment.

Aquells que desitgin col·laborar amb la seva aventura, poden donar a través de la pàgina del teu gra de sorra, on han obert un repte https: //www.migranodearena.org/repte / 20149 / ruta-al-paradís-en-moto

Tots els diners recaptats aniran a parar a l’Associació Anita que col·labora en diverses causes contra el càncer i lluita per trobar una Cura per al «Tumor de Cèl·lules Germinals» infantil. La fundació pren el seu nom d’Anita, la filla de Carolina Estimat i Fernando Sanchiz, que va morir de càncer amb molt pocs anys al desembre de 2014.

L’ objectiu en aquesta ocasió és recaptar 24.000 € per al projecte de musicoteràpia a domicili dins de l’equip de Pal·liatives pediàtric de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i aconseguir així una major qualitat de vida per a aquells nens que no superaran la malaltia.

«Sempre hem volgut seguir investigant perquè sabem que és l’única manera que els nens amb” càncer del desenvolupament ” es curin, i també, perquè no volem que cap pare hagi de passar pel que hem passat, sentint-nos impotents i sense alternatives, per falta de recursos científics “, afirmen els pares, que afegeixen:« iniciatives com les de Josep Coll són molt necessàries, perquè impedeixen que se’ns oblidin aquesta lluita contra el càncer i sobretot ajuden a recaptar fons en una època en la qual les autoritats públiques semblen menys d ispuestas a apostar per la investigació.

«Jo sé el que és muntar una empresa des de zero i també un grup de rock, però crec que anar sol amb moto des d’Espanya fins a la Polinèsia francesa és la major aventura en què m’he embarcat en el meu vida, sens dubte un gran repte de emprediduría », assegura Josep Coll, que afegeix:« La investigació contra el càncer hauria de ser una de les màximes prioritats de qualsevol govern. No obstant això, la sensació que molts tenim com a ciutadans és que amb prou feines es dedica diners i esforç a això. Per això, la societat civil hem de empènyer cada vegada més. Tinc molt clar que amb els 25.000 milions d’euros que ha costat la corrupció a aquest país, no hi hauria càncer, no hi hauria sida, haurien més recursos per a alguna cosa vital que és investigar la cura de malalties avui incurables dels nostres familiars “.

 

Dates de RUTA a PARADÍS AMB MOTO, per Josep Coll

 • Sortida de Cementiri de Sant Feliu de Guíxols 13 de juliol.
 • Rusia: Arribada el 25 de julio.
 • Mongolia: Entrada el 7 d’agost per terra des Rusia.
 • Entrada de nou a Rússia el 14 de Agosto.
 • Japó : Sortida de Rússia el dia 21 d’agost i arribada al Japó el 23 de agost.
 • Vietnam: arribada el 15 de septiembre.
 • Camboya: arribada el 28 de septiembre
 • Tailandia: arribada el 8 de octubre
 • Malasia: arribada el 15 de octubre
 • Singapur: arribada el 18 de octubre.
 • Indonèsia: Arribada el 23 de Octubre.
 • Australia: Arribada el 18 de novembre.
 • Nova Zelanda: Arribada el 10 de desembre
 • Fi de viatge Bora Bora (Polinèsia): 5 de gener 2020.

 

Sobre Josep Coll Rodriguez

Va neixer a Sant Feliu de Guíxols, és advocat especialitzat en propietat intel·lectual i professor de la Universitat de Girona. Va fundar en 2011 una de les startups de més èxit, Xarxa Points, amb un capital social inicial de 3000 €, després de veure com cada dia tancaven cinemes i llibreries, i com s’iniciava un nou món on indústries paral·leles es nodrien i vivien dels continguts dels demás.Es a més, un músic amb més de 25 anys d’experiència, durant els quals ha estat vocalista de les bandes Discípulos de Otilia i de Sense Papers. L’any passat va debutar amb un disc de gospel i punk “LLUM” que fusiona les dues músiques sota el mateix nom, GOSPEL PUNK.En total, Coll compta amb 7 discos gravats i més de 500 concerts a l’esquena.