D’on venim i on anem

The sea crashing against the rocks at Palamós

24 nov. D’on venim i on anem

La història de La Brava va començar, és clar, a la Costa Brava.

Cap a l’any 2008 i amb el got a la mà, en Cesc Aliart Ros i en Sergi Carmona Romero vam trobar l’excusa perfecta per fer més arrossos, fumets i costellades dels que, de tant en tant, ens cruspíem. Aquests homenatges gairebé interminables de cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols i arreu de les comarques gironines es van convertir en l’excusa perfecta per començar a gaudir de la nostra pròpia cervesa.

Gairebé sense voler, havíem descobert que nosaltres mateixos i els nostres familiars i amics érem el banc de proves més exigent en el qual verificar les diferents receptes del Cesc. Tot seguit, i després d’una infinitat de trobades i tastos, van arribar els viatges amb furgoneta a les fires de tot Catalunya i les estades a Txèquia, la millor acadèmia per als que un dia vam somiar amb fer cervesa.

En aquesta sòlida base se substenta La Brava, el pas lògic següent a tota una vida de passió per la cervesa, per la qualitat, la feina ben feta, la sostenibilitat, el territori…  

Juntament amb el Sergi, màster en direcció i gestió pública i guardonat el 2014 com a Millor Iniciativa Empresarial per la Cecot i Premi Cambra de la Cambra de Comerç de Terrassa, van entrar en escena nous aliats: en Paco Sánchez Ropero, enginyer en telecomunicacions amb vincles familiars amb el món de l’hostaleria, que ha incorporat millores tecnològiques per al desenvolupament dels diferents processos productius de La Brava; i en Jaume Pagès Barenys, amb experiència com responsable de producte i de màrqueting de diverses firmes i gerent de la seva pròpia agència de management artístic i representació musical.

Amb els coneixements, les destreses i la determinació de tots quatre, i amb l’assessorament de Barcelona Activa, la Cambra de Comerç de Girona i la Cambra de Comerç de Terrassa i les aportacions de nombrosos àngels inversors, vam fundar l’empresa, que gaudeix de l’impuls extra que proporciona el fet d’estar instal·lada en la incubadora Nexes de Vulpellac.

La cerca d’una recepta feta a mida del gust dels gironins i gironines es va convertir en el nostre primer gran desafiament. Un repte que finalment sentim assolit i que volem compartir amb tu, brindant amb una cervesa natural, de qualitat, elaborada amb un mètode tradicional i a un preu competitiu.

Perquè a més d’aigua, ordi, llúpol i llevat, la cervesa també s’elabora amb els materials amb els quals es fabriquen els somnis.

Tags: