El festival Manrusionica i La Brava uneixen projectes i presenten Manrusionica La Brava

Vídeo Manrusionica La Brava 2016

11 maig El festival Manrusionica i La Brava uneixen projectes i presenten Manrusionica La Brava

Manrusionica La Brava és el gran projecte d’enguany resultat de dues intencions: d’una banda la de consolidar-lo com a festival urbà amb encant i obrir-lo a la ciutat fent-lo arribar a tots els públics i, de l’altra, la de donar a conèixer la cervesa La Brava a la Catalunya central iniciant-ne la seva distribució.

La Brava és la cervesa pilsen per a tots els públics inspirada en la Costa Brava, amb una producció massiva fruit del millor mètode industrial tradicional. El seu vídeo de presentació va esdevenir viral, amb mig milió de visites a YouTube.

Manrusionica La Brava oferirà el dissabte 2 de juliol un viatge durant 20 hores per diferents estils de música electrònica per a tots els públics. El festival consolida els tres espais de l’any passat:  el Parc de la Seu, la Plaça de la Reforma i la Sala Stroika.

Les sessions musicals comptaran amb la presència d’estrelles nacionals conegudes a nivell internacional. És el cartell més coherent i equilibrat de totes les edicions. Els artistes s’aniran desvetllant en la campanya a Facebook.

Cartell Manrusionica La Brava 2016

Les entrades estan a la venda al preu anticipat de 10 € als punts habituals: Ítaca, Cal Manel, Sibelius-La Casa dels Pianos, Solans Música, Vermuteria Santa Rita i Killing Weekend i per internet a CodeTickets.

El festival va néixer l’any 2011 amb l’objectiu de promoure i difondre la música electrònica i donar a conèixer artistes i altres propostes artístiques habituals als festivals més grans de música electrònica, però que no entren als habituals circuits comercials. A més, aposta per una forma diferent i nova de descobrir la música electrònica, programant les actuacions en espais emblemàtics de Manresa. A diferència d’altres esdeveniments musicals, aquest ha volgut mantenir-se com a festival amb encant, fugint del model massificat i comercial. Té molta cura tant dels artistes que presenta com del seu exigent públic. Manrusionica La Brava gaudeix d’un marc únic com és la Seu de Manresa, majestuosa obra del gòtic català, alhora que dinamitza el nucli antic de Manresa.