Estarem un any més a la Fira de Mostres 2019

15 oct. Estarem un any més a la Fira de Mostres 2019

Arriba la fira de mostres i no hi podem faltar. Per nosaltres la Fira de Mostres de Fira de Girona és un referent en la mostra de producte del #territorilabrava i  portem des dels inicis formant-ne part i portant la cervesa aprop vostre!

 

Aquest any tornarem a l’ubicació de sempre, dins del recinte firal a la segona planta sector est. I servirem cervesa com sempre però com a novetat també tindrem tastets gastronòmics per poder acompanyar La Brava. A més, com a novetat també disposarem de punt de venta on podreu comprar La Brava a preu reduït i inclús reservar-la perquè la pugueu rebre-la gratuïtament a casa i no hagueu de passejar-la per la Fira.

Per altre banda també, donada la nostra implicació en el medi ambient i en l’utilització responsable dels recursos donarem l’opció de comprar gots reutilitzables que podràs reemplenar les vegades que vulguis al nostre stand o en altres, o tornar-lo i dipositar el preu del got en benefici de la fundació Albert Bosch per la investigació de malalties infantils.

També, hi trobareu un sorteig ben especial que de segur no podreu deixar escapar i com ja us hem informat el dia 30 celebrarem el 3r Campionat de Cervesa de Girona on encara podeu incriure-us per participar o venir de públic.

Tot això i més a la Fira de Mostres del 29 d’octubre al 3 de novembre a Fira de Girona. Us hi esperem!