Experiència La Brava

Experiència La Brava

24 gen. Experiència La Brava

Volem que La Brava Beer t’acompanyi en el teu dia a dia. Sense cap necessitat de celebració qualsevol moment pot ser bo per prendre una cervesa i gaudir del seu sabor: el moment de l’aperitiu, quan acabeu de treballar entre amics, per a refrescar-vos o simplement perquè teniu ganes d’assaborir la vostra cervesa preferida.

Però, què passa quan teniu una reunió més nombrosa i us toca ser l’amfitrió d’una festa?. Segur que penseu com podeu sorprendre als vostres convidats trobant alguna fórmula que us permeti tenir La Brava Beer sense patir per que s’acabi o tenir-la sempre a la temperatura ideal, sense preocupar-vos de no quedar-vos sense cervesa freda.

Doncs ja no cal que us preocupeu de com mantindreu totes les cerveses fresques ni d’on portareu a reciclar totes les ampolles de La Brava Beer buides que us hagin quedat després de la festa perquè us proposem el format perfecte: l’ Experiència La Brava.

Amb l’Experiència La Brava volem que tant vosaltres com els vostres convidats gaudiu de la mateixa cervesa 100% natural en un format de gran volum. Seguint el mateix procediment d’elaboració, passant per 2 mesos de fermentació en piscines obertes i guardant totes les seves propietats, des de La Brava Beer t’oferim la possibilitat de distingir-te de la resta el dia del teu casament, el dia de la graduació del teu fill, el de qualsevol aniversari o simplement el retrobament d’un grups d’amics.

Per això només cal que omplis el següent formulari i posar-te a punt per a gaudir d’un tirador La Brava Beer a casa teva.

Nosaltres ens encarreguem de tot. Et portem la màquina expenedora de cervesa i tots els elements necessaris per a un funcionament correcte: màquina refredadora, bombona, tub i cub, allargador per l’electricitat…etc. Des de l’Experiència La Brava us portem el barril allà on ens digueu, el muntem i  us expliquem com heu de fer-ho servir i com heu de canviar-ho. Teniu en compte que els barrils de L’Experiència La brava són de 30 litres, heu de calcular bé!.

I quan acabi la festa?. Doncs a seguir gaudint, perquè nosaltres ens encarreguem d’anar a buscar l’aixeta i de desmuntar-la!.

Fes que la teva festa sigui inolvidable amb l’Experiència La Brava!

Consulta condicions del servei aquí.