La Brava al Forum Gastronòmic Girona Ciutat 2023

21 març La Brava al Forum Gastronòmic Girona Ciutat 2023

Aquest cap de setmana hem estat presents al Forum Gastronòmic Girona Ciutat, un esdeveniment que reuneix a professionals i entusiastes del món de la gastronomia. Amb un stand a la plaça Catalunya de Girona, hem ofert als visitants l’oportunitat de descobrir la nostra cervesa La Brava. Amb els seus ingredients naturals i la seva elaboració slow, La Brava és una cervesa refrescant i saborosa que s’adapta perfectament a qualsevol moment del dia.

Ha sigut la primera vegada que el Forum gastronòmic es desubicaba del seu lloc habitual per posar-se al vell mig de Girona i arribar al consumidor i no només al professional de la gastronomia. Amb un escenari on es feien tallers i mostres de cuina i un market amb diferents marques locals on el visitant podia saborejar cada producte. I desde La Brava hi hem volgut estar presents per estar aprop vostre i que feu un bon tast de La Brava.

La resposta del públic al nostre stand ha estat fantàstica i hem tingut l’oportunitat de conèixer a molts amants de la cervesa que han gaudit del seu sabor i aroma a la nostra presència. A més, també hem tingut l’oportunitat de conèixer altres productors locals i intercanviar idees i opinions sobre l’exigent món de la gastronomia.

En resum, aquesta ha estat una oportunitat única per a tots aquells que volen gaudir dels millors sabors de la nostra terra. Esperem tornar a veure’ns ben aviat en altres fires gastronòmiques del país!