La Brava Beer dóna la volta al món.

La Brava Beer

20 març La Brava Beer dóna la volta al món.

La Brava Beer és inquieta, dinàmica, divertida, saborosa i… viatgera. I sobretot ho és perquè vosaltres ho feu possible. Per això, d’alguna forma, volem premiar la vostra fidelitat i proposar-vos un repte molt divertit: aconseguir que La Brava Beer doni la volta al món!!!

Però com? us estareu preguntant. És ben senzill. Ens agradaria molt veure La Brava Beer en qualsevol racó del planeta. Sabem que és difícil aconseguir posar xinxetes en tots els països, però estem ansiosos de veure com el mapamundi es va omplint de llocs on la brava ha estat d’una forma o una altra.

Ens agradaria que allí on passeu les vostres vacances o el vostre cap de setmana de relax, on aneu a bussejar o a veure museus, a esquiar o a conèixer monuments us deixeu acompanyar per la Brava Beer. Imagineu-vos La Brava Beer a la Torre Eiffel, en l’Estàtua de la Llibertat, a l’ombra de les Piràmides de Guiza o en un carrer de Tòquio.

Pot ser que en la vostra maleta quedi un buit per posar una ampolla encara que sigui buida, una samarreta, un adhesiu, una copa… qualsevol cosa que pugui anar amb vosaltres per fer-vos una fotografia i compartir-la a les xarxes amb el hashtag #LaBravaTravels i etiquetar a @labravabeer. Per la nostra banda, nosaltres anirem ratllant llocs on La Brava ha estat gràcies a vosaltres i us anirem ensenyant el mapa, encara que podeu repetir destinació eh??.

Sabem que per a vosaltres és un esforç, per això us volem compensar d’alguna forma. Totes aquelles fotografies que es publiquin amb el hashtag entraran en un concurs que tindrà premi!. Cada mes sortejarem un lot de productes entre les fotografies rebudes i en finalitzar el concurs, un viatge per a dues persones a una capital Europea.

Què us sembla? Fem que La Brava Beer de la volta al món?

Bases del concurs:

Per participar és necessari que en la fotografia aparegui un dels objectes corporatius de la Brava Beer en un lloc emblemàtic.

Ha de compartir-se en Instagram amb el hashtag #LaBravaTravels i etiquetar a @labravabeer.

El concurs es tancarà el dia 30 de Novembre.

Els drets d’imatge hauran de ser propietat del perfil que publiqui la fotografia en Instagram.