LA BRAVA BEER llança la seva primera edició limitada de col.leccionista: LA BRAVA by XAVI GUERRA

La Brava Beer

23 abr. LA BRAVA BEER llança la seva primera edició limitada de col.leccionista: LA BRAVA by XAVI GUERRA

La Brava Beer és la història de tres amics que tenien un somni: fer la primera cervesa premium inspirada en la Costa Brava. Per fer-ho, varen començar treballant dins d’un garatge buscant la fòrmula perfecte per captar tota aquella essència, una recepta pròpia que els recordava a aquelles nits d’estiu i homenatges de cap de setmana. No van ser uns inicis fàcils. Ningú excepte el públic els volia al seu costat. El món cerveser va posar el crit al cel. Els uns perquè deien que ja no eren artesans i els altres perquè no volien creure que serien capaços de realitzar la primera cervesa 100% natural i amb més de dos mesos de fermentació natural abans no s’embotella, per al gran públic. Però ho varen aconseguir. I avui aquell somni és una realitat i pots beure una cervesa fresca que conté tota la bellesa i el caràcter de la Costa Brava.

A en Sergi, en Cesc i el Paco ningú els ho va posar fàcil i perquè no volen oblidar-se mai dels seus inicis complicats dins aquell garatge, comencen aquest 2018 un viatge per trobar artistes que, emergents com eren ells, tenen molt de potencial.

Aquí comença el viatge cap a Ítaca de La Brava, que farà parades per deixar-hi pujar artistes. Artistes, que es mereixen el reconeixement del gran públic. I per això, perquè cal estar al costat dels artistes emergents, La Brava Beer llança la seva primera edició de col.leccionista composada d’una litografia única i original, una capsa premium amb una ampolla, una copa i un iman-obridor. Una experiència sense precedents. Només trobareu 500 unitats que l’artista ha numerat i signat a ma. Qui tingui a les seves mans una d’aquestes capses podrà tenir una obra d’art única i irrepetible, un regal especial que pot perdurar en el temps i formar part de casa vostre. Alguns us ho emmarcareu, altres ho posareu en una vitrina o simplement hi guardareu dins alguns dels vostres tresors, però La Brava ha vingut per quedar-se a casa vostre i no sortir-ne. No tardeu en demanar-ne una perquè volaran, com els forats per posar la tovallola vora mar a primers d’estiu (les trobareu a establiments molt sel.leccionats i a la nostra web) perquè es el regal perfecte i perquè cal que en ajudeu a compartir l’obra d’aquests artistes arreu del territori.

I parlant d’artistes, el primer que puja al nostre vaixell és Xavi Guerra, nascut el 1983 en plena Costa Brava. El podreu trobar a les xarxes socials sota el pseudònim @paraquetuloveas.art. Pel que fa al seu procés artístic segueix en constant evolució. La figura femenina és un dels temes més recurrents en la seva obra perquè en sent admiració. Home de poques paraules, prefereix que les seves obres o els seus escrits parlin per ell. Aquí ens presenta la seva obra “LA BRAVA”, que la defineix com una musa amb molt de caràcter, somiadora i d’incomparable bellesa.

Esperem que us agradi tant com ens emociona a nosaltres i que pugeu al nostre vaixell fins arribar al proper port. Us animem doncs a que ens recomaneu artistes, compartiu el nostre post per trobar-ne de nous i regaleu art, molt d’art.