La Brava, amb el teixit comercial gironí, a la Fira de Mostres de Girona

Girona Trade Fair 2016

26 oct. La Brava, amb el teixit comercial gironí, a la Fira de Mostres de Girona

La Brava Beer SL desembarca aquesta setmana a la Fira de Mostres de Girona, la cita anual més important del comerç i la indústria de les comarques gironines, una plataforma de negoci on les marques donen a conèixer a compradors i curiosos les darreres novetats de la nostra terra. L’any passat van assistir a la fira 90.000 visitants, fet que corrobora que l’esdeveniment és una plataforma immillorable per trobar, connectar i créixer.

La Brava Beer és un nou actor del sector cerveser a Catalunya que es posiciona com l’alternativa de qualitat en el segment de les cerveses de gran consum. En escassament un any s’ha fet un lloc en la ment i el paladar dels gironins amb una cervesa natural i selecta que es ven a un preu accessible.

Durant cinc dies, els responsables de la marca atendran totes les persones interessades en aquesta nova cervesa que està canviant la manera de fer les coses a casa nostra. L’empresa ha iniciat recentment una ampliació de capital, de manera que aquesta pot ser també una bona oportunitat per tastar la cervesaqui no ho hagi fet encara, conèixer de primera mà aquesta iniciativa i resoldre dubtes.

Dissabte (29 d’octubre), Aitor Labrador, responsable de comunicació i xarxes socials de La Brava, farà un tast en què explicarà les característiques de les cerveses tipus pilsen, les diferències entre lagers i ales, la nota de tast de La Brava i la seva recepta i ingredients. La presentació es repetirà a les 17, 18 i 19 h.

La Fira de Mostres de Girona se celebra des d’aquest divendres, 28 d’octubre, i fins dimarts, 1 de novembre, al Palau de Fires de Girona. L’horari d’obertura és de 10 a 20 h.