11 març Cervesa La Brava, Gran Premi del Jurat dels Premis Cactus 2016
La Brava ha estat reconeguda amb el Gran Premi del Jurat als Premis Cactus 2016, lliurats el 10 de març al Teatre Municipal de Girona. Aquests guardons, que han arribat a la seva segona edició, estan organitzats pel Club de Màrqueting de Girona i premien les millors campanyes de comunicació i màrqueting de la província de Girona.
El Gran Premi del Jurat és el reconeixement més important d’aquesta iniciativa. El lliurament dels premis va estar presidit per Neus Munté, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i portaveu del Govern. Va recollir el guardó Jaume Pagès, cap de màrqueting de Cervesa La Brava, que va tenir un record per a l’organització dels premis, la resta de fundadors de la companyia (Cesc Aliart, Sergi Carmona i Paco Sánchez), els mecenes que han confiat en el projecte, els cervesers artesans i els anuncis de la competència.
L’espot de La Brava, va dir, “intenta ser un reflex dels nostres valors, d’aquesta honestedat, del respecte i passió que sentim per la terra, per Catalunya i especialment per la Costa Brava. Hem volgut mostrar la realitat de la Costa Brava, la que jo he mamat des de petit, venint-hi a estiuejar, fent windsurf a Sant Pere Pescador, i la dels meus companys, que viuen aquí”.
Anna Carbonell, presidenta del Club de Màrqueting de Girona, ha destacat que la voluntat dels premis es consolidar-se de tal manera que acabin esdevenint els premis de referència a Catalunya del sector.
Podeu consultar la resta de premiats a Premis Cactus. També podeu trobar-ne informació a les xarxes socials i afegir-vos a la conversa amb les etiquetes #LaBravaBeer i #PremisCactus2016.
D’altra banda, Cervesa La Brava també va resultar finalista als Premis Digitals E-TECH 2015, que concedeix l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), en les categories de Millor Gestió en Llengua i Comunicació i Millor Iniciativa de Màrqueting, com podeu veure al web de l’AENTEG.
L’espot La Costa Brava ha estat produït per Vimema, escrit per Alba Sastre i dirigit per Carles Valdés. Compta amb locució de Jordi Boixaderas. El vídeo ha tingut 425.572 visualitzacions fins a la data i molts mitjans de comunicació se n’han fet ressò. En el moment més àlgid va arribar a tenir més de 10.000 visualitzacions per hora a YouTube.