La Brava ha fet la volta al món

05 març La Brava ha fet la volta al món

Just fa un any vam llançar una campanya titulada La Brava Travels on us proposàvem que ens ajudéssiu a fer que La Brava donés la volta al món a partir de fotografies dels vostres viatges. Només calia que us emportéssiu l’ampolla de cervesa o un element corporatiu com l’obridor o la camiseta de La Brava, que li féssiu una foto en un lloc emblemàtic i la publiquéssiu a les vostres xarxes. Així fèiem que d’alguna manera o altre portàssim l’esperit de la Costa Brava a tot el món i així també podíem dir que la cervesa La Brava ja ha viatjat més que nosaltres.

 

I avui, no podem estar més orgullosos. Ho heu fet, us l’heu emportat per Catalunya, Espanya, Europa… i fora d’aquí. Gràcies per fer que La Brava fos partícip del vostre viatge. Però això no quedava aquí, entre tots els participants vam sortejar, a part de productes La Brava, un viatge per dues persones amb Drumwit! El passat mes de Gener vam realitzar el sorteig entre tots els finalistes (1 per cada mes) i tot i que no ens agrada haver de regalar això només a una persona i si fos per nosaltres faríem un viatge en grup, el guanyador va ser Dani Soriano.

En Dani i un acompanyant van gaudir finalment aquest passat cap de setmana (1-3 de març) d’un viatge a Milà on sens dubte van seguir fent que La Brava viatgi amb vosaltres. Us deixem algunes fotos del seu viatge, i tornem altre cop a donar-vos les gràcies per aquesta gran experiència sota el hashtag #labravatravels i us convidem a seguir fent que La Brava doni la volta al món!

Els altres finalistes van ser:

Felicitats a tots i gràcies!