La Brava llança la seva botiga en línia

30 Mai La Brava llança la seva botiga en línia

Després d’uns mesos treballant-hi, per fi podem anunciar el llançament de la botiga en línia de La Brava. Fins ara la marca es podia trobar en un centenar de bars i restaurants de Girona i Barcelona (vegeu quins són a l’apartat On trobar-la de la nostra web) i molt aviat entrarà a grans superfícies (ampliarem aquesta informació en els propers dies). I des d’avui també es pot accedir a http://shop.labravabeer.com, fer la comanda i rebre la cervesa a casa, o a la direcció desitjada, en un màxim de 48 hores.

El funcionament de la botiga és molt simple: s’hi poden comprar packs de 6 cerveses i caixes de 24 i llogar un tirador i barrils per a festes particulars. El ventall de productes s’ampliarà en el futur, ja que en els propers mesos traurem al mercat un parell de noves cerveses i també oferirem productes de marxandatge relacionats amb La Brava.

Només fem enviaments a la Península Ibèrica i a les Balears. Els paquets s’envien mitjançant missatger. L’usuari pot fer en tot moment el seguiment de la seva comanda. També pot comprar cervesa per regalar introduint simplement l’adreça a la qual vol fer arribar les cerveses.

La botiga ja està operativa i per donar-la a conèixer fem una oferta de llançament consistent a no cobrar fins al 30 de juny les despeses de transport per a enviaments a la Península Ibèrica.

Captura de pantalla 2016-05-30 a les 9.34.52

Aquesta no serà l’única oferta que farem. En molts dels esdeveniments que patrocinem (per exemple, en la bossa del corredor en curses) donem als participants una butlleta amb un codi de descompte que poden utilitzar per rebaixar el cost de la seva compra a http://shop.labravabeer.com. Amb aquest incentiu esperem contribuir a fomentar la participació en iniciatives esportives, culturals i de lleure del territori català que ens motiven.

La botiga ha estat implantada conjuntament pel departament tecnològic de La Brava i Vacune. També es pot accedir a la botiga des del web de La Brava, fent clic a l’apartat Compra-la.