La Brava segueix la seva expansió amb un nou distribuïdor a França ampliant cada vegada més la seva aposta internacional.

28 febr. La Brava segueix la seva expansió amb un nou distribuïdor a França ampliant cada vegada més la seva aposta internacional.

Fa temps que La Brava Beer rep demandes del mercat veí. En la Costa Brava existeix una gran comunitat de turisme francès que ens visita periòdicament, no solament en els períodes vacacionals de Setmana Santa, estiu i Nadal, sinó també molts caps de setmana o ponts que es donen durant l’any. La proximitat dels dos països, facilita sens dubte la presència de francesos als nostres pobles. Molts d’ells, fins i tot tenen en alguns d’aquests municipis la seva segona residència.

Aquest veïnatge ha provocat que La Brava Beer sigui un producte que resulta familiar entre tots ells i la demanda de la nostra cervesa quan estan a les seves ciutats ha sembrat un interès pels restauradores i distribuïdors del país, que han escoltat les veus dels seus clients i han decidit incorporar una bona cervesa inspirada en La Costa Brava per donar solució a la petició rebuda pels amants d’una bona cervesa.

Durant 2017 La Brava Beer va obrir el seu primer punt de distribució en els departaments 11 (Aude – Carcasone), 34 (Herault – Montpeller) i 66 (Pirineus Orientals – Perpignan), aconseguint així una entrada al país veí que va tenir un bon acolliment. A més de l’acord de distribució, La Brava Beer va estar present en la Fira de gastronomia de Bèsiers. A aquesta acció, s’uneix un nou punt de distribució en el departament 57.

La Brava Beer continua així amb l’etapa iniciada fa mesos basada en l’expansió del nostre producte a tots aquells mercats que apreciïn la nostra cervesa elaborada 100 % amb ingredients naturals i anar obrint a poc a poc noves vies per expandir el màxim possible La Brava Beer.

França com a país veí, és el primer fora de les nostres fronteres en el qual podrà trobar-se nostra cervesa. A poc a poc, esperem poder anar augmentant els nostres punts de distribució i venda i així facilitar que pugueu prendre la vostra cervesa preferida sempre que vingui de gust, sigui on sigui.