La Brava arriba a més d’un centenar de mitjanes i grans superfícies de Catalunya i Aragó

Map of establishments selling La Brava

16 ag. La Brava arriba a més d’un centenar de mitjanes i grans superfícies de Catalunya i Aragó

Només han passat uns mesos, però des de la seva presentació oficial al desembre La Brava segueix complint pas a pas els seus objectius estratègics amb el propòsit de convertir-se en la cervesa de tots els gironins i una de les més populars als Països Catalans.

A més dels bars, restaurants, locals de nit i petits comerços (botigues i cellers) que confien en la cervesa inspirada en la Costa Brava des del primer moment, La Brava va donar el primer pas cap a la seva expansió estratègica amb l’acord signat al març amb el distribuïdor Destil·leries del Maresme Brands (DMB)  i que setmanes després ja li va obrir les portes dels gairebé mig centenar d’establiments de Vinalium repartits per tot el territori català.

Gràcies a aquest primer acord, i després de convertir-se en tot un fenomen a lrd comarques de Girona, La Brava arribava finalment a Barcelona ciutat, l’Hospitalet, Badalona, Sabadell, Terrassa, Andorra la Vella i fins a 16 localitats més.

Ara, quan encara no es compleix un any de la nova aposta de La Brava per un producte de qualitat però accessible a tots els gustos, donem un nou pas amb l’arribada a més d’un centenar d’establiments del Grup Bon Preu de 68 poblacions; concretament a 71 dels seus supermercats Bonpreu (entre ells, 20 a Barcelona ciutat, dos a Girona i dos més a Vic) i a 31 hipermercats Esclat.

A més de disposar  gràcies a aquest acord dels primers punts de venda a les províncies de Tarragona i Lleida, La Brava desembarca també per primera vegada a l’Aragó, amb tres establiments a les províncies d’Osca (Binèfar, Montsó) i Saragossa (Casp).

En paraules del director executiu de La Brava Beer SL, Sergi Carmona, “aquest acord suposa per a nosaltres un abans i un després perquè ens porta cap al gran consum, i, per tant, cap a la consolidació de la marca i el producte”.

“Ens queda molta feina a fer i volem fer-la com hem fet fins ara, amb humilitat i gran esforç. És gratificant veure que el mercat respon positivament al nostre producte i marca malgrat les dificultats del sector. Estem desitjant avançar en el nostre projecte i llançar els dos nous tipus de cervesa que estem preparant, a més de compartir altres sorpreses que aviat donarem a conèixer”,  afegeix Carmona.

I en qüestió de mesos, la cervesa de l’anunci viral ha deixat de ser un “producte de YouTube” per ocupar els prestatges i neveres dels amants de la millor cervesa estil pilsner del nostre país.

Consulta el mapa de localitzacions de La Brava al nostre web.