La Veintinueve uneix forces amb La Brava a la presentació de la seva nova botiga i col·lecció

Inauguración La Veintinueve

24 Feb La Veintinueve uneix forces amb La Brava a la presentació de la seva nova botiga i col·lecció

Dues firmes tan transgressores com pròximes. En una de les jornades més especials en els seus cinc anys d’història, La Veintinueve inaugurarà la seva segona botiga a Barcelona aquest divendres 26 de febrer. Una presentació que servirà a més com a posada de llarg de la seva col·lecció de primavera-estiu i que comptarà amb la inestimable col·laboració de la popular marca de cervesa La Brava.

La Brava —coneguda gràcies a un espot de presentació viral que ja supera el mig milió de visites— permetrà a tots els assistents degustar la seva cervesa inspirada en la Costa Brava i elaborada amb ingredients 100% naturals.

En tot just un any de vida, les sabates de La Veintinueve s’han fet un lloc a les prestatgeries de comerços de ciutats com París, Bordeus, Zuric, Lió, Londres, Gant, Anvers i Barcelona. L’elecció de La Brava com a col·laborador en la inauguració oficial de la seva segona botiga a Barcelona no és casual. És fruit de valors bàsics compartits com l’amor pels productes naturals, a més de la seva aposta pel disseny i les noves tecnologies.

Per arrodonir una tarda-nit que s’endevina carregada d’emocions, la vetllada estarà amenitzada amb la música de dues de les grans referències de l’escena electrònica nacional com són Pablo Bolívar i Andrés Vegas.

La Brava i La Veintinueve  Image 22-2-16 at 9.49


  • Què: Inauguració de la segona tenda multimarca i presentació de la col·lecció primavera-estiu de La Veintinueve
  • Quan: Divendres, 26 de febrer 2016. De 20 a 22 h

  • On: Banys Nous, 14, Barcelona

  • Qui: La Veintinueve, sabates La Veintinueve, Pablo Bolívar, Andrés Vegas i cervesa La Brava

 

Tags: