Ànima, sentiment i cooperació a Les Nits de Marimurtra

02 ag. Ànima, sentiment i cooperació a Les Nits de Marimurtra

El Jardí Botànic Marimurtra de Blanes tornarà a ser aquest agost l’escenari d’un festival que any rere any es consolida com una de les propostes imprescindibles de l’estiu a la Costa Brava.

Amb la mar Mediterrània com a teló de fons, l’incomparable marc del templet de Linné acollirà quatre actuacions de prestigi que representen l’ànima i el compromís d’aquest festival, organitzat un cop més per la Fundació Carl Faust. Cap altre festival a casa nostra pot presumir de destinar el 100% dels seus beneficis a fins socials com “la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, […] la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques”.

La mediàtica Mónica Green serà l’encarregada de donar el tret de sortida a Les Nits de Marimurtra 2016 el proper dissabte 6 en un concert que comptarà a més amb la col·laboració de la PID Foundation. Una iniciativa “amb la voluntat de generar recursos per a la investigació de les immunodeficiències primàries”, segons confirmen des de l’organització.

Set dies després, el 13 d’agost, The Gospel Viu Choir presentarà en exclusiva el seu nou espectacle Reload en format de 40 veus, que els referma com a principal referent estatal del gòspel contemporani.

El 19 d’agost la gironina Susanna del Saz retrà homenatge al compositor Armando Manzanero, una de les grans icones en la història del bolero. Mentre que el dia 27 arribarà el torn d’una de les noves veus i sensacions de l’escena del pop independent. Marion Harper serà l’encarregada de posar la cirereta a Les Nits de Marimurtra 2016.

La Brava, la cervesa de Les Nits de Marimurtra
A més del seu atractiu cartell, Les Nits de Marimurtra comptarà de nou amb una oferta gastronòmica a l’alçada al seu espai de bar-restaurant ubicat a la plaça de Tossa, on La Brava s’estrena enguany com a cervesa oficial del festival.

D’aquesta manera, els assistents al festival podran gaudir tant en aquest marc incomparable com als ‘after night’ a la plaça Goethe de la primera cervesa inspirada en la Costa Brava i degustar-la també com a part dels seus exclusius packs gastronòmics.