La Brava continua la seva expansió amb una nova ronda d’ampliació de capital

La Brava in the vaults of Calella de Palafrugell. Photo by Pere Ferrer.

11 oct. La Brava continua la seva expansió amb una nova ronda d’ampliació de capital

Després de només deu mesos d’activitat, la cervesera catalana La Brava prepara una nova ronda d’ampliació de capital, que s’obrirà al públic el 15 d’octubre a la plataforma de finançament alternatiu Crowdcube.

L’ampliació es convoca per fer front a la creixent demanda de La Brava. El nivell de venda i expansió de la marca ha fet que se superin les previsions inicials i que sigui necessari convocar aquesta ampliació per arribar a tots els racons del territori, entre altres reptes que l’empresa té per davant.

La Brava és un nou actor del sector cerveser a Espanya que es posiciona com a alternativa prèmium en el segment de les cerveses de gran consum. A falta encara de dos mesos per completar el seu primer exercici, La Brava ja ha superat la xifra màgica de 700.000 cerveses venudes, quantitat que, de seguir la progressió actual, triplicarà el 2017.

La Brava ja és present a més de 500 punts de venda horeca (bars, restaurants, hotels), i a centenars d’establiments de les cadenes Bonpreu Esclat, botigues Vinalium i Miquel Alimentació. A més, està en negociacions amb dos grans grups internacionals i, si arriben a bon port, la marca multiplicarà la seva presència a grans superfícies, supermercats i botigues de proximitat i especialitzades.

Després de l’èxit de la primera convocatòria, l’ampliació es tornarà a fer a la plataforma Crowdcube, portal líder en inversió per a startups a internet. La Brava ha creat un microsite per donar a conèixer millor l’empresa i aquesta oportunitat d’inversió en un sector tan atractiu com el cerveser.

Els interessats poden sol·licitar aquí més informació sobre l’ampliació de capital de La Brava Beer.