“Pel futur del nostre planeta” el nou espot de LA BRAVA BEER & Plutón

11 abr. “Pel futur del nostre planeta” el nou espot de LA BRAVA BEER & Plutón

La Brava Beer llença junt amb l’agència Plutón un nou espot apel·lant al dia mundial de la terra i aconsegueix de nou sorprendre a l’espectador amb l’anti-anunci de cervesa.

Ja sabeu que La Brava Beer, es preocupa al màxim pel seu entorn, pel planeta i per la sostenibilitat. Per alguna cosa és una cervesa de producció 100% natural!

I també sabeu que els nostres espots són importants per a nosaltres, en els quals sempre hem volgut fer l’ullet al #territorilabrava com a part de la nostra identitat. La Costa Brava és la nostra inspiració i aquest any hem volgut recolzar no solament la preservació de la zona que cada dia ens encoratja, sinó també de tot el planeta: La Terra.

Per això, aquest any i amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Terra el proper 22 d’abril, La Brava Beer llançarà, al costat de l’agència Plutó, un espot per posar el nostre gra de sorra en aquesta gran missió que és salvar el nostre planeta i fer un brindis amb una bona cervesa “Pel futur del nostre planeta”.

Després dels tres anuncis llançats fins ara en els quals enaltíem la nostra terra com un territori que va més enllà del turisme, la platja i l’estiu, tanquem una trilogia per centrar-nos en un espot amb el qual ens sentim identificats. Un anunci més madur, igual que també ho és La Brava Beer en el qual es posen de manifest els valors que ens preocupen de forma més global.

“Pel futur del nostre planeta” és una producció de La Brava Beer i l’agència creativa Plutón dirigida per Juanma Requena i protagonitzada per Eleazar Masdeu i Pepo Flores.

Es poden veure a tots els canals de LA BRAVA BEER i a la  web de Plutón.

“Perquè si nosaltres no tenim cura del nostre planeta, ningú ho farà. Bé… i perquè és l’únic lloc en el que podem gaudir d’una bona cervesa amb els amics.”

 

Salut!