Una posada de llarg a casa i en la millor companyia

Presentación de La Brava en Sant Feliu de Guíxols

18 des. Una posada de llarg a casa i en la millor companyia

La Brava va celebrar dimecres 16 de desembre a Sant Feliu de Guíxols (Girona) una jornada especial amb la seva posada de llarg oficial. Accionistes, col·laboradors, amics, autoritats locals i mitjans de comunicació van donar la benvinguda a la cervesa inspirada en la Costa Brava a molt pocs metres d’on va començar tot; on la passió per la cervesa d’un grup d’amics va passar a convertir-se en una iniciativa empresarial que ja aglutina més de mig centenar de petits accionistes i col·laboradors.

“Tots procedim de sectors molt diferents, la qual cosa d’altra banda ens proporciona una frescor que no tenen altres empreses”, va avançar el seu director de màrqueting i soci fundador Jaume Pagès

Expansió imminent i segona ronda de ‘crowdfunding’

“El nostre primer objectiu passa per posicionar la marca a la província de Girona, però la nostra intenció no és quedar-nos aquí, sinó portar les nostres receptes allà on les vulguin”, va afegir el seu director executiu Sergi Carmona abans d’incidir en la modèstia d’un projecte “iniciat amb recursos particulars, desenvolupat a través del micromecenatge i que possiblement en els propers mesos iniciarà una segona ronda d’entrada d’accionistes amb la finalitat de seguir desenvolupant el pla de negoci d’una manera orgànica i fluida.

En aquest sentit, el director tecnològic Paco Sánchez Ropero va introduir alguns dels actius diferencials que converteixen a la Brava en una “cervesa 2.0”.

Roda de premsa de La Brava a Sant Feliu de Guíxols

Una recepta pròpia i per a tots

Per la seva banda, el director de producte i responsable de la recepta de La Brava, Cesc Aliart, va anar l’encarregat de presentar les característiques de “una cervesa elaborada amb la finalitat de que tothom la pugui entendre”, sense amagar que la seva elaboració segueix el mètode tradicional en una planta txeca on el know-how de més de 150 anys d’experiència s’afegeixi a l’originalitat de “una recepta adaptada al gust i amb ingredients d’aquí”. 

La Brava és una petita empresa amb una gran missió: produir una cervesa de gran consum de qualitat. “De moment, els nostres recursos no ens permeten tenir la nostra pròpia planta. El nostre pla de negoci inclou la creació d’una planta pròpia a Girona, cap objectiu ens il·lusiona més i esperem aconseguir-ho en els propers 5 anys”, assegura Aliart.

Com a colofó final a la presentació en un escenari incomparable és el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, els assistents van gaudir en primera persona d’un menú elaborat per El Ginjoler que va incloure dos plats cuinats amb cervesa: albergínia a la flama, sardina fumada i gelatina de la Brava i estofat de vedella carbonade flamande amb cervesa La Brava.