Celebra els Nadals amb La Brava Beer

La Brava Beer Nadal

20 des. Celebra els Nadals amb La Brava Beer

Arriben els Nadals i a La Brava Beer sabem que, amb ells, també arriba tota la intensitat de retrobaments amb amics i familiars que donen lloc sempre a riures i emocions.

Durant aquests dies, els menjars i els sopars amb els amics i els familiars prenen tot el protagonisme. Aquí, en la Costa Brava, primer, solen ser les reunions amb els companys de treball. Pot ser que es facin en un restaurant, en la mateixa empresa o fins i tot en algun lloc buscat expressament per a això. També és possible que ens trobem amb una taula ben posada, amb una barra de catering, amb un bufet lliure o amb un còctel i, en tots ells sempre hi ha cervesa veritat?.

Com ens trobem les taules o les barres és indiferent, tots són formats són vàlids perquè, al final, la qual cosa veritablement importa és poder passar una bona estona junts, explicar-nos totes les anècdotes que hem viscut durant l’últim any i repetir els mateixos acudits que en cada reunió. Però no ens importa gens ni mica. Són dies d’alegria!.

Després d’uns dies de recuperació (o almenys així sol ser) arriben les reunions familiars, que no són garantia de ser més tranquil·les ;-).

Encara que les tradicions canvien, cal dir que majoritàriament els dies més assenyalats com  Nadal o Sant Esteve se celebren a casa o, com a molt en un restaurant. En aquests casos, també trobem cervesa com una de les opcions per acompanyar els menjars. Segurament ja són més assossegats almenys en el que a l’hora del menjar respecta però una vegada ha acabat aquest i ja depenent de l’edat i les ganes de cadascun, la festa sol continuar sortint a prendre alguna copa per La Costa Brava si encara et queden forces.

Sempre hi ha un moment del dia en el qual poder prendre una bona cervesa La Brava Beer. No pot faltar en el teu rebost, per al cunyat aficionat a la cervesa que segueix sense prendre vi, per a la neboda que no suporta el cava o per al sogre que no vol canviar d’hàbits.

Prendre’s una Brava Beer abans de començar a menjar, mentre que els familiars van arribant i tots agafen el seu lloc en la taula, és idoni per començar a escalfar motors amb un petit aperitiu. Perquè sempre hi ha qui picoteja alguna oliva o alguna patata xip d’amagat… oi?

Quan ja hagin arribat tots els convidats, hi haurà qui opti per canviar de beguda per acompanyar el menjar, però sempre hi ha algú que prefereix no barrejar i seguir amb la cervesa. La Brava Beer és una bona opció per satisfer els desitjos del convidat.

Després d’un menjar copiós, a mitjan tarda, és possible que ens entri molta set. Així que per què no satisfer-la amb una bona cervesa La Brava Beer?

Per descomptat en les reunions amb amics i les festes més informals la nostra aixeta per servir una bones canyes o una bona quantitat de caixes de cervesa La Brava Beer ja s’han convertit en la beguda imprescindible de qualsevol reunió.

Això si, us demanem un favor molt molt molt gran. Tingueu molta cura, sobretot, si heu de conduir.

Sigui com sigui i al moment que sigui, volem estar amb vosaltres per desitjar-vos un Feliç Nadal i brindar per un 2018 ple d’alegria per a tots. I vosaltres escolliu de companya La Brava Beer per acomiadar l’any en la Costa Brava?