Comença La Brava Cup – els europeus de windsurf a la Costa Brava

30 juny Comença La Brava Cup – els europeus de windsurf a la Costa Brava

Aquest cap de setmana del 29 de Juny al 3 de Juliol de 2022 es celebra al Club La Ballena Alegre a Sant Pere Pescador els europeus de Windsurf rememorant així l’arribada del Windsurf a Espanya per la Costa Brava.

Es tracta d’una prova de calat europeu en què participen 119 regatistes de 13 països, alguns amb més de 70 anys. A la Windsurfer, els navegants redescobriran el plaer de la navegació a Windsurf, tornant als origens quan va entrar a Espanya precisament per la badia de Roses i sumant-se al rellançament que té la classe des del 2018.

La Windsurfer LT és una taula de 3,65 metres i 15 quilograms amb 229 litres de volum i 73,9 centímetres d’amplada. L’equipament requerit és senzill: una espelma oficial de 5,7 m adequada per a gairebé tots els navegants a la majoria de les condicions de competició.

A l’acte de presentació de les Windsurfer Europeans – La Brava Cup han participat el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef; l’alcalde de Sant Pere Pescador, Agustí Badosa; el gerent del càmping la Ballena Alegre, Àlex Trias; el vicepresident de la Federació Catalana de Vela, José María Isern, el directiu de La Brava, Fernando Cano, i el director de regata, Pep Subirats.

Desde La Brava Beer hem volgut ser part del retorn del Windsurfer a la Costa Brava, unint així també la nostra tornada i acompanyant de nou els esports del territori La Brava. Per això La Brava Beer som patrocinadors oficials de l’esdeveniment Europeans Windsurfer batejat com a La Brava Cup, apostant així per la passió per l’esport, l’estima i sostenibilitat per la terra i el retorn als orígens.

Us esperem doncs fins diumenge a La Brava Cup, on podreu saborejar d’una refrescant Cervesa La Brava mentre gaudiu del Windsurf.

 

Més informació a http://clubvela.ballena-alegre.com/es/default/races/race/text/2022-windsurfer-europeans-brava-cup-es