Guanyadors del 1r Campionat de tiratge de cervesa

20 nov. Guanyadors del 1r Campionat de tiratge de cervesa

Va arribar l’anhelat dilluns, dia en el qual se celebrava el 1º Campionat de tiratge de cervesa de Girona La Brava Beer tal com us havíem anunciat.

El passat 30 d’octubre, a la fira de girona, els participants inscrits a la web de labravabeer.com van arribar a poc a poc per conèixer la mecànica del campionat mentre el públic s’acomodava a la sala i, a l’hora prevista, va donar començament el concurs. Les proves consistien en dos tiratges de cervesa La Brava Beer. El primer des d’una aixeta i un segon tiratge des de l’ampolla per cada participant. Calia seguir un protocol marcat pel jurat que ajudaria a puntuar i a lluir millor la cervesa servida.

Vint-i-un professionals cambrers i cambreres van demostrar les seves habilitats en diverses ocasions mentre eren observats pels jutges encarregats de donar les puntuacions. Les cerveses es mostraven alhora que el jurat estudiava amb detall les copes i concedia la seva puntuació. Tots els participants varen demostrar les seves habilitats a l’hora de servir La Brava Beer al jurat però només tres d’ells es varen fer amb els premis.

Els guanyadors del 1º Campionat de tiratge de cervesa de Girona La Brava Beer, la cervesa inspirada en la Costa Brava, han estat:

1º posició premiada amb 250 Euros en efectiu i producte La Brava Beer per a Raül Cruz Borrat, cambrer de la Food Truck La Relíquia.

2ª posició premiada amb 150 Euros en efectiu i producte La Brava Beer per a Joel Pérez Figueras del restaurant La Lluna de l’Escala.

3ª posició premiada amb 50 Euros en efectiu i producte La Brava Beer per a Joan Pujol Sais de la sala de festes La Via de Girona.

Volem agrair a la Fira de Girona, el jurat, els participants i el públic el gran acolliment que van fer d’aquest primer campionat. I ara, mentre brindem per tots ells amb una cervesa, 100% cervesa, ja estem pensant en el segon campionat.

Seguiu atents sempre al nostre blog per no perdre cap detall!