II Campionat de Tiratge de Cervesa de Girona La Brava Beer

Campionat de tiratge de cervesa de Girona

09 oct. II Campionat de Tiratge de Cervesa de Girona La Brava Beer

Sembla que va ser ahir quan vam celebrar per primer cop el Campionat de Tiratge de Cervesa de Girona La Brava Beer i ja ha passat un any!!. Això vol dir que ja està en marxa la segona edició d’aquest campionat, així doncs, professionals de la restauració, aneu escalfant motors per participar-hi.

Repetint el mateix format que en la seva primera edició, el II Campionat de Tiratge de Cervesa de Girona La Brava Beer tindrà lloc dins el marc de la Fira de Mostres de Girona que se celebrarà del 27 d’octubre al 1 de novembre. 

Concretament, el campionat tindrà lloc el dilluns 29 d’octubre a les 17h per tal de facilitar la participació dels professionals de l’hosteleria I la restauració.

Com sabeu tots els amants de la cervesa, tirar-la ben tirada es tot un art que a més, ajuda a assaborir-la molt més.

No és el mateix fer-ho desde l’aixeta que des d’una ampolla, l’escuma juga un paper molt important, fins i tot servir-la en una copa o un got de tub pot canviar la formar de tirar-la.

Tots i cadascun dels detalls tenen la seva misió i aconseguir el màxim d’ells en una tirada ha de ser reconegut i premiat.

Per això, un jurat professional serà qui valori la tècnica de cadascú i atorgui les primeres posicions, repetint els premis que l’any passat es van lliurar als millors tiradors de cervesa concursants, perquè sense ells, una bona cervesa La Brava Beer no seria la mateixa.

Us recordem els premis:

1a posició premiada amb 250 Euros en efectiu i producte La Brava Beer. 

2a posició premiada amb 150 Euros en efectiu i producte La Brava Beer.

3a posició premiada amb 50 Euros en efectiu i producte La Brava Beer.

L’any passat, els primers tres classificats van ser el Raül Cruz Borrat, cambrer de la Food Truck La Relíquia (campió), el Joel Pérez Figueras del restaurant La Lluna de l’Escala (segon classificat)  i el Joan Pujol Sais de la sala de festes La Via de Girona (tercer classificat).

La segona edició del Campionat de Tiratge de Cervesa ja té les seves inscripcions obertes!!

El número de participants és limitat i no ens agradaria que cap de vosaltres es quedés fora de concurs, per això us convidem a que feu la inscripció mitjançant el nostre web www.labravabeer.com el més aviat possible.

Molta sort a tots i totes des del #territorilabrava