L’estiu perfecte a la Costa Brava.

Costa Brava

26 maig L’estiu perfecte a la Costa Brava.

Molts de vosaltres fa anys que passeu els vostres dies de descans a La Costa Brava i altres és possible que ho feu per primera vegada. Els seus racons, les seves platges, les seves aigües, els seus restaurants, la seva gent… tot fa d’ella un lloc màgic on passar estius difícils d’oblidar i, per a molts, estius perfectes!

La Brava Beer fa temps que els viu, però no únicament els estius, sinó tots els mesos de l’any, perquè més enllà dels mesos més calorosos, la Costa Brava té molt encant. Però en aquest cas anem a centrar-nos en els mesos que arriben i per això hem fet un petit exercici de reflexió per saber què és necessari perquè tots puguem gaudir d’un estiu únic en la Costa Brava.

Així que, aquí us deixem una llista de tot allò que, per a nosaltres, és imprescindible ?.

1.- Tovallola, protecció solar i ulleres de sol. Per absurd que sembli, moltes vegades ens oblidem algunes d’aquestes tres coses i sense elles no podem és impossible gaudir de les cales de la Costa Brava! Una tovallola que ens permeti tombar-nos a la sorra i relaxar-nos mentre escoltem el so del mar una bona protecció solar per cuidar la salut de la nostra pell i unes ulleres de sol per protegir la nostra vista; és un trio que sempre ha d’anar amb nosaltres.

2.- Un calçat còmode per poder aprofitar l’alba i els capvespres donant un bon passeig pels camins de ronda que tenim a la Costa Brava. Encara que estiguem de vacances, no hem d’oblidar que cal fer una mica d’exercici i aquests passejos són ideals per mantenir-nos en forma sense que suposin un gran cansament.

3.- Ganes d’assaborir la Costa Brava: la nostra gastronomia és famosa al món sencer. Productes del mar i de la terra es combinen a la perfecció a la la cuina de l’Empordà on la tradició i la innovació conviuen en perfecta harmonia per delectar els nostres paladars.

4.- Una bona cervesa La Brava Beer. Sí, perquè a cada xarrup podràs apreciar fins a quin punt ens inspira aquesta terra per crear la nostra cervesa 100% natural, amb llarga fermentació, una cuidada selecció dels ingredients i del procés d’elaboració i amb un preu a l’abast de tots.

5.- Ganes de divertir-te i aprendre, perquè el nostre #territorilabrava s’ha convertit en un referent pel que fa a l’organització de markets i espais d’oci es refereix amb els quals l’oferta de diversió està assegurada per a tota la família. Des de la Brava Beer trobem a faltar un festival més cultural que permeti que, tant nens com adults, gaudeixin cadascun del seu espai. Combinació d’atraccions amb música, dissenyadors amb espai chill out o exposicions efímeres d’artistes emergents. Potser que hi posem remei no? 😉

Aquest estiu, no ha de faltar cap d’aquestes cinc coses a la teva llista per a que l’estiu sigui perfecte. Obre una bona cervesa La Brava i repassa que no se t’oblidi res mentre gaudeixes dels “TIPS” de @labravabeer.