#LaBravaEsQueda i trenca motlles amb el llançament d’un anunci per acomiadar l’estiu

15 set. #LaBravaEsQueda i trenca motlles amb el llançament d’un anunci per acomiadar l’estiu

Acostumats a les espectaculars superproduccions i anuncis que solen donar la benvinguda a l’estiu, resulta sorprenent que una marca de cervesa llanci la seva campanya al setembre.

Els hàbits en el consum d’aquesta beguda estan canviant. Lentament, el consumidor comença a abandonar la percepció de la “rossa” com un refrigeri estacional de sol, terrassa i festa a la platja. I La Brava ha estat la primera a captar aquesta tendència en un sector en el qual es reafirma com a alternativa als clixés imposats per les grans marques.

“L’estiu se’n va, La Brava es queda”. Amb aquest missatge final, unit a la banda sonora del col·lectiu londinenc The Irrepressibles i novament sota la direcció de Carles Valdés, de l’agència creativa Vimema, La Brava torna a nedar contra corrent presentant la història entrellaçada de tres protagonistes reals: un cambrera, un empleat de càmping i un agricultor, que mostren l’altra cara de la moneda de les idíl·liques vacances a la costa mediterrània.

Un clip emotiu, que rendeix tribut a l’esforç dels que fan possible amb el seu treball els estius a la Costa Brava. Una volta de rosca més en l’estratègia trencadora d’una marca que va veure la llum com la “cervesa inspirada a la Costa Brava”, i que en menys d’un any de vida ja es pot comprar en més de 500 punts de venda de tot Catalunya , Aragó i Andorra.

La Brava és un nou actor del sector cerveser a Espanya que ja s’ha posicionat com a alternativa de qualitat en el segment de les cerveses de gran consum. L’empresa basa la seva proposta de valor en un producte final de més qualitat que el de les cerveses industrials i a un preu molt inferior al de les cerveses artesanes.

Com a mostra del seu èxit, després de només deu mesos d’activitat l’empresa prepara una segona ronda d’ampliació de capital, destinada a ampliar la seva producció i, per tant, la seva presència en el mercat, i a multiplicar les accions de màrqueting. La ronda s’obrirà al públic el 3 d’octubre a la plataforma de micromecenatge Crowdcube.

La Brava: una cervesa que trenca amb allò establert, que ha vingut per quedar-se, tal com resa l’etiqueta de la seva nova campanya en xarxes socials: #LaBravaEsQueda.